Posts

Showing posts from October 11, 2009

Raya aku tahun ini

Lama aku tak masuk entry. Macam2 yg jadi dlm satu masa.

Aku hospitalized dari 8/9/2009 hingga 18/9/2009. 9 hari aku kat KMC. Sahur kat spital. Berbuka pn kat spital. Aku tak larat nak bangun. Ada satu hari tu, my hubby ajak berbuka diluar. Aku hanya sempat sampai kat kaunter nurse. Lps tu aku terasa pening. Gelap. Kelam kabut nurse ngan doktor yg ada kat situ. Dua hari sebelum raya baru kuar spital. Aku MC sampai 25/9/2009 sehari sebelum ari jadi aku. Trajis betul la raya tahun nie....

Pecah rekod tahun nie. Tak ada sebijik kuih raya pn aku sempat buat. Kuih tunjuk pn x sempat ambik. Ada kat opis. Tahun nie pakai baju raya lawa2 tapi org x pandang pn. Sebab apa? Sebab yang lebih menonjol kat aku bukan setakat baju raya yg lip lap tu aje tapi dengan tongkat ketiak n Soft Colar around my neck.

Puncanya bila pada satu mlm dlm bulan puasa tiba2 belakang aku terasa teramat sakit dan bahagian leher pula tak boleh menoleh. Nak baring pun sakit, nak duduk pn sakit. Kaki aku sembab/bengkak. …