Posts

Showing posts from February 1, 2009

Salah Rendam

Seorang pemuda yang akan berkahwin telah mengunjungi bapa saudaranya yang juga seorang pakar dalam masalah tenaga batin untuk memperolehi sedikit petua. Pemuda : Pakcik, saya akan berkahwin tidak lama lagi tetapi saya masih belum bersedia. Apakah nasihat pakcik untuk saya menghadapai malam pertama? Pakcik : Malam pertama merupakan malam yang sangat penting bagi lelaki. Kamu seharusnya dapat memberi kepuasan yang pasti tidak akan dilupakan oleh isteri kamu. Pemuda : Bagaimana caranya? Pakcik : Begini, kamu seharusnya membesarkan alat kelaminmu dan ini akan membuatkan isteri kamu menjerit sepanjang malam pertama. Caranya sangat mudah. Pemuda : Bagaimana?Pakcik : Begini.. kamu mesti merendam alat kelaminmu setiap malam dalam air teh setiap malam sehingga malam pertama. Pemuda : Kalau begini mudah, sudah pasti saya akan menjadi hero nanti... Pemuda tersebut balik kerumah dan melakukan apa yang disuruh oleh pakciknya. Setiap malam dia merendam alat kelaminnya dalam segelas air teh. Pada malam pe…

Postgraduate and Research

Image
Ari nie masuk hari ke 3 aku bertugas di tempat baru, jawatan baru. Ok not bad...belum terasa the challenge part lagi. Cuma skrg nie sibuk buat filing, perkemaskan yg lama. Bos aku x de. Cuti sakit sampai minggu depan baru masuk opis balik, insyaAllah.

Skrg mostly aku deal ngan international students and also researchers. Pendek kata, student2 dewasa yg buat Masters n PhD so semua masalah kita kene tangani secara dewasa la....cam ner...tah le, belum came acrose lagi. Pagi tadi ada satu, prob lama. Aku just tengok and belajar how to handle these kind of problem.

Elok jugak aku dok kat dept nie coz aku pn plan nak sambung ambik Masters, insyaAllah somewhere tengah tahun nie atau awal tahun depan.



Aku

Aku baru masuk keje ari nie....panjang cuti aku..cuti sakit. Mujur jugak la opis aku paham. Walaupn aku x la berapa sihat sgt lagi tapi nak x nak kene gagah jugak la datang keje. Cuti panjang2 takut gak org suh cuti terus lak nanti :)

Ayatul Mahabbah

Image